Да, ще има АЕЦ Белене“. Към проекта “Белене” има сериозен стратегически

...
Да, ще има АЕЦ Белене“. Към проекта “Белене” има сериозен стратегически
Коментари Харесай

Депутат от БСП с ексклузивна информация! Ще има ли “Южен поток” и какво ще се случи с АЕЦ “Белене”?

Да, ще има АЕЦ „ Белене “. Към плана “Белене” има сериозен стратегически и финансово преференциален интернационален интерес. Водиха се диалози с Китай. Това съобщи Атанас Костадинов народен представител от Българска социалистическа партия и член на парламентарната комисия по енергетика в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ От 1981 година година планът се влияе само от политически мантри, в този момент АЕЦ „ Белене “ е значим план “, сподели още той.

„ Най-актуалният вид е дружно със стратегически вложител да осъществя планът на стопански принцип. Трябва да има икономическа логичност. Този вид е резистентен “, добави Костадинов.

„ Не мисля, че ползата на Русия за „ Белене “ е подозрителен. Но дали вложителят ще бъде съветски, китайски или американски няма значение. Ние би трябвало да защитим българския интерес “, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

„ Сега Бойко Борисов отиде да се извини на Путин за 8 годишните замразени връзки. Говорителят на Путин съобщи, че няма никаква контретика, само че нека се случи. Няма да има „ Южен поток “, ще има поток”, приключи Атанас Костадинов.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР